Ilse Schutte

Volg me


 


 

Ilse Schutte

Volg me

Leer-kracht ‘SuccesWijzer’


1. Natuurlijk

2. Balans

3. Betekenisvol kaderen

4. Inspireerde leefomgeving

Ilse Schutte

Volg me

Coaching ‘Krachtige ondernemers'

Tijdens de coaching ‘Krachtige ondernemers' zorgen we er samen voor dat je  onderneming in beter vaarwater komt. We verhogen samen jouw energie zodat je meer mogelijkheden gaat zien. Je zult ander ervaringen aantrekken die je meer inzichten geven. Door het ervaren van ruimte en het gebruiken van je bron zul je jouw flow hervinden en weer krachtig ondernemen.

Als coach zet ik je aan het werk. Alle antwoorden zitten al in jezelf. Ik ondersteun je bij het heropenen van de verbinding met je natuurlijke zelf door samen te werken vanuit vertrouwen, ervaren, intuïtie en energie.  Daarnaast bied ik je ontspanning, inspiratie, enthousiasme, kennis, technieken en vaardigheden. Vanuit veelzijdige werkvormen zorg ik voor de juiste aansluitingen die past bij jouw manier van leren, bewustworden van ervaringen vol verbinding. Ze geven direct resultaat; vandaag geleerd = morgen toepasbaar.

Tijdens de coaching draait het om jou – en om jou alleen. Inhoud geven aan jouw leven komt van binnenuit. 

 

Co-owner Reorgaco/HIWG coördinatie bij reorganisaties In voor HRM en ondernemerschap.
Maanden tobben / energielekkage in 7 minuten opgelost. Daarvan waren ook nog eens 6 minuten kennismaking. Ik kan weer met volle energie verder ondernemen. Je hebt me razend snel zelf inzicht laten verschaffen. Het is bijna ongelofelijk, gelukkig dat ik er helemaal maar dan ook helemaal bij was. In zo’n korte tijd tot de kern van het probleem komen en de situatie positief keren. Je hebt me de oorzaak zelf laten opsporen. Daarna heb je me vitaliteit gegeven met jouw afrondende woorden, belangrijk voor de nabije toekomt, die nu is ingegaan. Ilse bedankt

 

Ja, graag inspiratie


Contact


© Copyright SuccesWijzer - website: Van Dongen Design - Inloggen