Ilse Schutte

Volg me

Theater masterclass ‘Natuurlijk?!’

‘Natuurlijk?!’ is een theatervoorstelling die balanceert op het snijvlak van informatie en entertainment (infotainment). In deze voorstelling gaan theater, wetenschap en spiritualiteit hand in hand.

De show is een mix van inspiratie, herkenbare situaties en dilemma’s, gevolgd door verhelderende inzichten. Stevige kost, luchtig gebracht.

Samen gaan we op reis door ons leven en door ons brein, voelen we waar het wringt en komen we in beweging. Er is veel interactie met de zaal. Wil je het volle pond halen uit deze ervaring, verstop je dan vooral niet!

‘Natuurlijk?l’ biedt herkenning, hilariteit en verwondering. Een cadeautje voor iedereen die kennis, begrip, inspiratie, stimulans en wat humor kan gebruiken.

Wat hoor (en zie) je onder meer in deze show:

  • waarom goede voornemens vaak gedoemd zijn te mislukken en ‘hulpboeken’ niet werken
  • hoe je in de eerste zes jaar van je leven bent geprogrammeerd
  • hoe aangenomen overtuigingen je hardnekkig in de weg zitten en hoe je er vanaf zou kunnen komen
  • hoe je je neurosysteem kunt aanspreken en meer zelfvertrouwen krijgt
  • wat flow is en hoe je zorgt voor meer flow in je leven

Tijdelijk afgelast i.v.m de Coronamaatregelen
Ilse Schutte

Volg me

Training ‘Wijzer voor Succes’

Heeft de theatermasterclass ‘Natuurlijk?!’ iets bij je losgemaakt? Of wil je meteen en doelgericht de diepte in? Dan is de training ‘Wijzer voor Succes’ echt iets voor jou.

Tijdens deze training ontdek je het beste in jezelf zodat voluit leeft. Je krijgt handvatten om dag in dag uit krachtig in het leven te kunnen staan. Iedere dag groei je en nemen je zelfvertrouwen en innerlijke kracht toe. De inhoud van de trainingen is een mix van afwisselende, uitdagende werkvormen gericht op praktische psychologie, NLP, lichaamswerk en intuïtieve ontwikkeling. Deze training is een beleving voor mind, body & soul en is voor iedereen toegankelijk. De training ‘Wijzer voor Succes’ is opgebouwd uit vier delen:


1. Vertrekpunt

Waar sta je nu? Je gaat jezelf herinneren en ervaart helderheid en rust.

2. Uniek Kompas

Wie ben je werkelijk? Je leert jezelf kennen en ontdekt wat waarde en betekenis geeft aan jouw leven.

3. Eigen koers

Waar ben je dankbaar voor, wat is je verlangen en wat is je missie? Jouw hartstocht en doel worden helder en zorgen voor de juiste richting

4. Ontdekkingsreis

Welke waarde creëer jij voor jezelf en anderen? Je hebt een open en creërend perspectief, navigeert op bezieling en passie en omarmt ieder weertype
Ilse Schutte

Volg me

Coaching ‘Krachtig & Voluit’

Soms loop het niet zo lekker, draai je in rondjes of je denk dat het leven meer te bieden heeft. Je loopt tegen levensvragen aan waarop je geen antwoord vindt. Je lijkt niet vooruit te komen. Hoe kom je aan inspiratie en energie?

Sommige mensen laten de zaak op zijn beloop, in de hoop dat het tij vanzelf zal keren. Soms gebeurt dat, meestal niet.

Als je niet weet hoe je in dat doolhof bent beland, hoe moet je dan de uitgang vinden?

Als je geketend bent en hebt de sleutel niet, hoe wil je jezelf dan bevrijden?

Veel van ons gedrag is ingesleten. We houden vast aan vertrouwde gedragspatronen, omdat ze (schijn)veiligheid bieden. ‘Ik heb het altijd zo gedaan’, zeggen mensen dan vaak. Misschien is dát wel juist de reden dat ze in een impasse zijn beland…

Tijdens de coaching ‘Krachtig & Voluit’ leer je hoe je het over een andere boeg kunt gooien. Al snel ervaar je een gevoel van ruimte en zie je openingen om een nieuwe weg in te slaan. Stap voor stap ga je van belemmerende naar versterkende overtuigingen.

Als coach zet ik je aan het werk. Ik ondersteun je daarbij, met kennis, handvatten, inspiratie, enthousiasme en humor. Ik bied je veelzijdige werkvormen, die aansluiten bij jouw manier van leren. Ze geven direct resultaat; vandaag geleerd = morgen toepasbaar.

Tijdens de coaching draait het om jou – en om jou alleen. Jouw behoeften staan centraal. 

Ja, ik investeer in mezelf


Contact


© Copyright SuccesWijzer - website: Van Dongen Design - Inloggen