Ilse Schutte

Volg me

Als leerkracht (ont)moet ik, Natuurlijk?!

'Natuurlijk’ is een theatervoorstelling die balanceert op het snijvlak van informatie en entertainment (infotainment). In deze voorstelling gaan theater, wetenschap en spiritualiteit en onderwijs hand in hand.

De show is een mix van inspiratie, herkenbare situaties en dilemma’s, gevolgd door verhelderende inzichten uit het onderwijs. Stevige kost, luchtig gebracht.

Samen gaan we op reis door ons leven en door ons brein, voelen we waar het wringt en komen we in beweging. Er is veel interactie met de zaal. Wil je het volle pond halen uit deze ervaring, verstop je dan vooral niet!

'Natuurlijk' biedt herkenning, hilariteit en verwondering voor iedere leerkracht. Een cadeautje voor iedereen die begrip, inspiratie, stimulans en wat humor kan gebruiken.

Wat hoor (en zie) je onder meer in deze show:

  • de juf of meester is ALLES en kan ALLES
  • mag ik de joker inzetten?
  • hoe je je neurosysteem kunt aanspreken om leerlingen te helpen met leren
  • wat flow is en hoe je zorgt voor meer flow in je klas
  • leiding nemen in overeenstemming met de natuur, flow

De theatershow zal binnenkort op de agenda staan


 

Ilse Schutte

Volg me

Leerkracht ‘SuccesWijzer’

Heeft de theatermasterclass ‘Natuurlijk?!’ iets bij je losgemaakt? Wil jij die leerkracht zijn die het verschil durft te maken door meer aan te sluiten bij de beleefwereld en behoeftes van je leerlingen?

Tijdens deze training neem ik je mee op een inspirerende reis over de wereld, van het brein tot kunst. Je krijgt snel nieuwe inzichten waardoor veel gaat herinneren en oude schema's loslaat. Een volledige kijk op de natuur biedt een fundamentele gelijkheid.  

Je zult groeien door de keuzes die jij als leerkracht durft te maken om een omgeving te creeeren waar iedereen zich mag gedragen zoals hij/zij zich voelt. Waar leerlingen leren zichzelf te laten zien op momenten die belangrijk voor hen zijn en ze bewust leren van alle mensen om hen heen. De focus ligt op jezelf mogen zijn en je willen en kunnen verbinden met de omgeving. Naast veiligheid richt jij je als leerkracht op de kwaliteiten & talenten van je leerlingen, de unieke houvast en zekerheid. Naast rationeel denken schijn jij ook het licht op de kwaliteiten van de intuitieve denker.

Betekenisvol en inspirerend onderwijs is een actief streven in de richting van een plezierig en weerbaar/slagvaardig leven. Samen het leven delen door respect te tonen voor jezelf en de ander.

leerkracht, ‘SuccesWijzer’ is opgebouwd uit vier delen: 


1. Natuurlijk

2. Balans

3. Betekenisvol kaderen

4. Inspireerde leefomgeving

Ilse Schutte

Volg me

Coaching ‘Krachtig & Voluit’

Soms loopt het niet zo lekker, draai je in rondjes en weet je dat het onderwijs meer te bieden heeft. Je loopt tegen visie- en levensvragen aan waarop je geen antwoord vindt. Je lijkt niet vooruit te komen. Hoe kom je aan energie en inspiratie om je werkplek weer nieuw leven in te blazen?

Tijdens de coaching ‘Krachtig & Voluit’ leer je hoe je het over een andere boeg kunt gooien, door te ervaren wat je voelt. Stap voor stap gaan we samen bewust worden van dat wat je doet en hoe je het patroon in stand houdt. Vanuit deze belemmerende overtuiging maken we een verbinding met je natuurlijke zelf en gaan we onderzoeken wat je echt wilt. We verhogen samen jouw energie zodat je meer mogelijkheden gaat zien. Je zult ander ervaringen aantrekken die je meer inzichten geven over wie je werkelijk bent. Door het ervaren van ruimte en het gebruiken van je bron zul je jouw pad hervinden vol energie, plezier en succes; levenskunst.

Als coach zet ik je aan het werk. Alle antwoorden zitten al in jezelf. Ik ondersteun je bij het heropenen van de verbinding met je natuurlijke zelf door samen te werken vanuit vertrouwen, ervaren, intuïtie en energie.  Daarnaast bied ik je ontspanning, inspiratie, enthousiasme, kennis, technieken en vaardigheden. Vanuit veelzijdige werkvormen zorg ik voor de juiste aansluitingen die past bij jouw manier van leren, bewustworden van ervaringen vol verbinding. Ze geven direct resultaat; vandaag geleerd = morgen toepasbaar.

Tijdens de coaching draait het om jou – en om jou alleen. Inhoud geven aan jouw leven komt van binnenuit. 

Co-owner Reorgaco/HIWG coördinatie bij reorganisaties In voor HRM en ondernemerschap
.
Maanden tobben / energielekkage in 7 minuten opgelost. Daarvan waren ook nog eens 6 minuten kennismaking. Ik kan weer met volle energie verder ondernemen. Je hebt me razend snel zelf inzicht laten verschaffen. Het is bijna ongelofelijk, gelukkig dat ik er helemaal maar dan ook helemaal bij was. In zo’n korte tijd tot de kern van het probleem komen en de situatie positief keren. Je hebt me de oorzaak zelf laten opsporen. Daarna heb je me vitaliteit gegeven met jouw afrondende woorden, belangrijk voor de nabije toekomt, die nu is ingegaan. Ilse bedankt

Ja, graag inspiratie


Contact


© Copyright SuccesWijzer - website: Van Dongen Design - Inloggen